Hier treft u een overzicht en beschrijving aan van de diensten die ik lever. Ziet u bepaalde werkzaamheden hier niet terug dan wil dat niet zeggen dat ik die niet voor u uit kan voeren. Neem in dat geval vrijblijvend contact op.

DIENSTEN

vERBOUW

Voor alle verbouwwerkzaamheden bent u bij Timmer- & Klussenbedrijf Silvos aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring in de aannemerij ben ik de vakman en specialist op dit gebied. Werkzaamheden als het plaatsen van een dakraam, een dakkapel, het verbouwen van ruimtes voor een nieuwe bestemmiing incl. afbouw, tegelwerk, straatwerk en het realiseren van een aanbouw behoren tot de mogelijkheden.

ELECTRo

Electrotechnishe werkzaamheden maken ook onderdeel uit van mijn werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen en afmonteren van verlichting, keukens, het leveren en aanbrengen van kabels en leidingen, stopcontacten en lichtschakelaars.

TIMMERWERK

Alle voorkomende timmerwerkzaamheden kan ik voor u uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van tussenwanden, het betimmeren en isoleren van bestaande wanden. Aanbrengen van plafonds, maar ook voor een kippenhok tot een hondenhok bent u bij mij aan het juiste adres.

SCHILDERWERK

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te schilderen? Bent u op zoek naar een professionele schilder om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.  Ik verzorg voor u zowel uw binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds, renovatiewerk, decoratieve wandafwerking, behangwerk en glaszetten.

LOODGIETER

Heeft u werkzaamheden die een loodgieter vereisen dan bent u bij mij aan het juiste adres. Zowel voor gas als water ben ik in staat om de werkzaamheden zorgvuldig en profesioneel uit te voeren. Overige werkzaamheden die ik verricht zijn het verhelpen van verstoppingen, het plaatsen en aansluiten van sanitair en keukens en het aanleggen van riolering. Werkzaamheden die certificering vereisen kunnen in onderling overleg uitgevoerd worden door een daarvoor geschikt bedrijf uit mijn netwerk.

RAMEN & DEUREN

U wilt ramen en deuren die op maat zijn gemaakt en passen bij uw inrichting. Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kan ramen en deuren op maat en naar wens voor u maken. Ook voor het afhangen en afmonteren van ramen en deuren kunt u mij mij terecht. Hierbij kan ik alle benodigde hang en sluitwerk leveren tegen een scherpe prijs. Wilt u standaard deuren en ramen geleverd hebben dan kan ik deze aan u leveren en monteren. Verder ben ik gecertificeerd adviseur met betrekking tot Politiekeurmerk Veilig Wonen.